Nina på PosiTV

Når man driver firma er det stas å kunne samarbeide med andre. I begynnelsen av april 2019 fikk jeg være deltaker på lansering av PosiTV sammen med Bård Brænde fra PlusCulture.

På sin Youtubekanal har PosiTV rett og slett lansert et talkshow om organisasjonsutvikling. Her inviteres spennende mennesker inn for å snakke, kort, om hva de brenner for og hvilke tips de har for å øke engasjementet hos sine ansatte og kollegaer.

Utrolig moro å bli invitert til denne kvelden og få lov til å dele noen av mine tanker rundt disse temaene. Ikke så enkelt å si noe kort om to så store temaer, men det handler mye om hvorvidt lederen egentlig har LYST til å være leder, eller gjøre jobben. Det aller meste går mye lettere dersom man faktisk har lyst til å gjøre jobben. Selvsagt er ikke dette alltid tilfelle, og man må likevel sette inn «trøkket», men kanskje kan du finne frem til den opprinnelige motivasjonen for å takke ja til jobben? Ja, og så var jo dette rett før motorsykkelsesongen var i gang. Uten å røpe for mye kan man jo si at dette var med på å farge mine lille «opptreden» denne dagen.

Kommenter gjerne

Nina Nakling

«Jeg har troen på kraften i å blande det profesjonelle med det personlige! By på seg selv og dele. Bli med bak scenen og bli litt bedre kjent med mine tanker, ideer og ikke minst opplevelser.»

Siste innlegg

Følg meg gjerne