Foredrag

«Mine foredrag skal Utdanne, Utvikle, Utfordre og Underholde».

Med et tydelig faglig utgangspunkt retter vi i våre foredrag et skrått blikk på alt fra hverdagen, motivasjon, endringsvilje og motvilje, arbeidskollegaene og ledelse.
Vi jobber og lever etter mottoet «Tenk om det går!», og dette har vi med oss inn i alle foredragene vi leverer. Det handler om å styre fokus, bestemme seg hva som skal få mest plass, og deretter rette blikket den veien.

For oss er det viktig at vi i våre foredrag leverer energi og entusiasme til deltakerne. Målet er at du skal går derfra med litt ekstra «vind i håret», og kanskje noen nye tanker i hodet!

NINA NAKLING FOREDRAG

«Tenk om det går!»

Evnen til å møte utfordringer med mot, til å stå på og aldri gi opp er noe man er født med. Evnen til å gi opp derimot, den er tillært. Hva om vi fant tilbake til den medfødte evnen? Kvaliteten i en bedrift handler mest om hvem og hvordan de ansatte er. Arbeidslyst, mot, glede og entusiasme hos de ansatte er gode kilder til resultater. Foredraget tilpasses den enkelte kunden.

NINA NAKLING FOREDRAG

Superkollega

NINA NAKLING FOREDRAG

Skal vi endres nå igjen?

Endring er ikke et prosjekt med en begynnelse og en slutt, men kanskje det eneste virkelige stabile vi har. Endringene kan komme brått og plutselig, og de kan komme snikende nesten uten at du merker dem. Hvordan forholder vi oss til endringene, og hvordan påvirker det oss? 

Med 25 års erfaring fra pedagogisk endringsarbeid, utdanning i endringsledelse og en master i Utdanningsledelse, tar Nina dere med inn i en levende måte å jobbe med endringer.

NINA NAKLING FOREDRAG

Lede eller ikke lede - er DET spørsmålet?

Har du noen gang tenkt over hvorfor noen egentlig skal la seg lede av deg? Da er du nok ikke alene.

Ledelse er sammensatt og nært koblet til Relasjon, Tillit og Verdier. Tre store begreper. Enkle å forstå, og likevel krever det en god dose arbeid å gjøre dem synlige og la dem gjennomsyre ledelsesarbeidet i organisasjonen. Ledelse handler om menneskene. Det handler om den som leder og de som blir ledet. Og, det er nettopp menneskene som gjør ledelse så spennende!

Etter å ha vært leder og jobbet med ledere i 25 år, skaper Nina en bevisstgjøring rund egen lederrolle og gir en litt annerledes inngangsport til tema ledelse.

NINA NAKLING FOREDRAG

Det var måten du sa det på!

Kommunikasjon er grunnmuren for all samhandling. Så enkelt, og så vanskelig. Enkelt fordi vi alle kan det, vanskelig fordi det er koblet til hvem vi er, hvordan vi er og hvor vi er. Kultur, verdier og situasjon setter sitt preg på vår kommunikasjon og gjør det ekstra spennende!

NINA NAKLING FOREDRAG

Noen sår kan ikke plastres

Mobbing – for den det gjelder er dette katastrofalt vondt. Vi må innse at det finnes, det må snakkes om og gjøres noe med. Vi må bli bevisst våre holdninger til, og handlinger i møte med mobbingen.

Livsmestring og psykiske helse er noe vi må jobbe med fra barnehagen, gjennom skoletiden og på arbeidsplasser. En stor del av dette arbeidet handler om forebygging av mobbing. 

NINA NAKLING FOREDRAG

Det er lettere enn du tror, å være en god far og mor!

Å være foreldre er en oppgave som kommer helt uten angre-knapp! Og, for en gave det er! Samtidig kan det til tider være noe av det mest slitsomme og kompliserte du noen gang har begitt deg ut på. Oppgaven er fylt med kjærlighet og frustrasjon, lykke og fortvilelse. Midt i dette kan det være godt med noen påminnelser og tips på veien. 

Nina har holdt kurs for foreldre i snart 20 år. Hun bruker sin lange erfaring som pedagog, godt ispedd egne erfaringer som mor. 

Sjelden har vi følt oss så underholdt som under foredragene med Nina Nakling. Vi har 2 år på rad hatt henne på vår årskonferanse, dette var en braksuksess! Hennes «Tenk om det går!» motiverte stort og satte i gang et slagord i hele Norwex Norge, blant alle våre 650 konsulenter. Anbefales på det sterkeste!

Ann-Jeanette B. Larsen, Kunde- og markedskoordinator, Norwex Norge AS

Kontakt meg

Telefon: + 47 99 49 31 19
E – post: : nina@naklingentusiasme.no
Tømmerholtåsen 14, 3140 Nøtterøy
Nakling Entusiasme AS – Org nr 913 101 189