Om Nina Nakling

Nakling Entusiasme AS holder til på Nøtterøy, og eies og drives av Nina Nakling.
Det hele startet våren 2008, og siden den gang har Nina etablert seg som en av landets mest etterspurte kurs- og foredragsholdere.

Når det gjelder fagkompetanse er jeg utdannet førskolelærer med videreutdanning i endringsledelse, veiledning, pedagogisk utviklingsarbeid og coaching. Våren 2016 fullførte jeg en master i Utdanningsledelse ved Høgskolen i sørøst Norge, det som nå er Universitetet i Sørøst-Norge. For meg er utdanning virkelig et privilegium og jeg elsker å studere!

Glede, engasjement, glød og entusiasme er egenskaper jeg setter svært høyt. Jeg har en sterkt tro på at disse kan bringe et hvert menneske veldig langt. Spesielt i arbeidet med mennesker er en slik holdning til dagen, utfordringer og hverandre viktig.
Livet leves i alle farger, og rommer både blankt hav og full storm. Men, man kan velge å forholde seg til det på ulike måter. Når livet «banker på døra» kan man velge å lukke den igjen, eller by livet opp til dans! Hva du velger er helt opp til deg.
Og da mener jeg ikke at du kan tenke eller smile deg fri fra prøvelser livet finner på å gi deg. Snarere er det snakk om hva du ønsker å fylle dagene, og livet, ditt mest med.

Ninas kurs og foredrag bærer preg av tydelig faglig engasjement, hennes tanker, energi og en sterk glede over å få stå på scenen!

Play Video

"Takk for et fantastisk foredrag - eller skal jeg heller si opptreden? Det var så utrolig bra, og jeg tror jeg lo fra du startet til du var ferdig. Rett og slett helt fantastisk! En mer sprudlende og lite selvhøytidelig dame skal man lete lenge etter. Jeg er glad vi valgte nettopp deg til vår konferanse.»

Elin Grønlie Nilsen, Event Manager Visma Services Norge AS

Kontakt meg

Telefon: + 47 99 49 31 19
E – post: : nina@naklingentusiasme.no
Tømmerholtåsen 14, 3140 Nøtterøy 
Nakling Entusiasme AS – Org nr 913 101 189