Mennesker jeg jobber sammen med

Det er noe som heter at "to hoder tenker bedre enn ett". Og gjennom årene har jeg fått god kontakt med flere personer jeg nå samarbeider med.

Tanja Bø Uggerud - brenner for faget sitt! Tanja har jobbet som leder i barnehage i snart 20 år, og innehar en helt spesiell forståelse for hva ledelse innebærer. Det handler om handling OG følelser, ikke kun den ene. Raus ledelse er hennes firma, og alle burde fått seg en dose av hennes kunnskap. Dama er magi! Vi vil i tiden fremover samarbeide tett om fagdager, lederutvikling og andre spennende temaer.

Mette Vavik - Med sine 40 års erfaring innen pedagogikk, ledelse og organisasjonsutvikling har Mette en solid kompetanse på feltet. Våre samtaler er spennende, krevende, utfordrende og ikke minst svært lærerike for meg! Mette er i dag ansatt ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning (ILS) ved Universitetet i Oslo. Her jobber hun som universitetslektor på master i Utdanningsledelse. Vi har sammen skrevet boken "Leder eller pedagog - ja takk begge deler!"

Jan Merok Paulsen - Jan har mange års erfaring med administrasjon og ledelse i både kommunal sektor og i næringslivet. Han har doktorgrad i organisasjons- og ledelsesfag fra Handelshøyskolen BI, hovedfag (cand.merc.) i økonomisk-administrative fag og universitetsutdanning i pedagogikk, statsvitenskap og historie. Han har videre arbeidet med ansvar for organisasjons- og ledelsesfag ved Høgskolen i Hedmark 1999 - 2013. Jan er idag også ansatt i 50% stilling som seniorrådgiver i IMTEC. Vi gleder oss til spennende samarbeid og ser frem til å kunne tilby lederutvikling for både kommunal- og privat sektor.

Mia Börjesson - Mia er et fantastisk fyrverkeri av et menneske! Hun er sosionom, ungdomscoach, forfatter og foredragsholder. Mia brenner for barn og ungdom og har en måte å formidle på som fengsler både ungdommen og vi som ikke helt er ungdommer lengre. Mia kan snakke om vanskelige temaer på en enkel og direkte måte og det er umulig å ikke la seg rive med.

Bianca Tønnesen Vestvik - Bianca driver, sammen med Espen Simonsen firmaet "Gjør en forskjell" og holder kurs og foredrag innenfor mange ulike temaer. Dette er en dame med mye energi og hun kan med hjelp av humor og en lett tilnærming snakke nært og godt om vanskelige temaer. Sammen med Bianca holder jeg foredraget "Hverdagsheltinner". Dette er et foredrag om kvinners stolthet og om å finne Heltinnen i deg selv.

Therese Cleve-Stiansen - Therese er ei dame med passion og handlekraft! Hun er kanskje mest kjent for dansen, men denne dama kan så mye mer! Gjennom firmaet Movimenti tilbyr Therese alt fra treningstimer, danseopplæring til bevisstgjøring av tanke og holdning. Det handler om å ta kontroll over eget liv og sinn og Therese er en god partner å starte denne reisen med. Hennes varme og passion gjør noe med deg og jeg gleder meg stort til samarbeidet!

 

I tillegg samarbeider jeg med:

Athenas - som formidler foredragsholdere til alle typer arrangementer. Det er en spennende tanke å kunne entre nye arenaer og jeg er klar for utfordringene! Athenas hjelper deg med å hente inn ny kunnskap og inspirasjon til din bedrift. De har bred erfaring med formidling av foredrag, og bistår deg i å sikre et trygt valg blant Skandinavias beste og mest benyttede foredragsholdere.