Kommentarer fra kursdeltakere

Kommentarer fra deltakere:

For kommentarer direkte fra deltakere se Facebooksiden: Nakling Entusiasme

- Foreleser Nina Nakling var en ”kruttønne” det slo gnister av og som førte deltakerne til nye høydeopplevelser i sitt engasjement for de minste barnehagebarna. Gjennom sine humoristiske historier fra hverdagen hadde hun deltakerne i sin hule hånd og lokket dem med på sang og motoriske ablegøyer. (Fagforbundet Ullern)

- "Veldig inspirerende dame! Bruker mye humor og beskrivende eksempler, og har stor evne til å ta opp igjen og flette inn tidligere temaer. Dette er virkelig en dame som gir av seg selv, og som fyller scenen! Man merker ikke at timene flyr når denne engasjerende foredragsholderen setter igang. (Catharina - deltaker på kursene "Dette er vel de minste for små til" og "Leder eller pedagog")

- "Alltid når man drar avgårde på kurs på dette arrangementet er det med ulike følelser og forventinger til hvordan dette skal bli. Men jammen var det en flott opplevelse denne gangen. Du infridde til tusen og tilbake igjen!! Du satte ord på hverdagen vår og samtidig ga du noen utfordringer til oss ved å stikke hull på unnskyldningene til hvorfor man ikke får gjort alt man har tenkt fordi alle rutinene tar all tiden, spesielt på småbarnsavdelingene. Dette var knall-bra!!! Fortsett å ha den entusiasmen du har, det er virkelig en egenskap jeg beundrer, og ikke minst misunner deg!!" (Deltaker på Østlandske Lærerstevnet, "Dette er vel de minste for små til")

-"Kjempetopp! Et engasjement og med humoristisk sans. Traff ekstremt godt. Skulle hatt dette kurset tidligere i karrieren!" (Deltaker på "Leder eller pedagod")

- "Fantastisk engasjerende foredragsholder med mange gode og treffende poenger! Klarte helt klart og relatere det til min hverdag!" (Deltaker på "Dette er vel de minste for små til")

- "Ryddig og proft presentert! Foredragsholder klar og tydelig i sin måte og legge frem stoffet på. Fin balanse mellom humor og seriøsitet. Dette er første gang jeg ikke har blitt trøtt på et kurs!" (Deltaker på "Leder eller pedagog")

- "Veldig engasjerende foredragsholder, herlig humør og fantastiske eksempler!" (Deltaker på "Dette er vel de minste for små til")

- "Ispirerende foredragsholder. Veldig tilstedeværende og med en flott kontakt med kursdeltakerne!" (Deltaker på "Dette er vel de minste for små til")

- "Aktuelt tema, morsomt, mange gode og konkrete tips. Dette gav mange og nye perspektiver. Strukturerte tankene om rollen som pedagog / leder for meg. Kjempebra engasjement og bruk av seg selv hos kursholder!" (Deltaker på "Leder eller pedagog")

- "Engasjerende og tiden flyr! Traff mange gode punkter, svært essensielt!" (Deltaker på "Dette er vel de minste for små til")

- "Beste kurset jeg har vært på." (Deltaker på "Foreldre og ansatt")

- "Du traff midt i blinken, et veldig viktig tema". (Deltaker på "Den virkelige ressursen er du")

- "Kjempe inspirerende". (Deltaker på "Den virkelige ressursen er du")

- "Utrolig herlig, positiv, trivelig og munter kursholder med evne til å lære fra seg" (Deltaker på "Leder eller pedagog")

- "Et veldig motiverende kurs!" (Deltaker på "Leder eller pedagog")

- "Nå har jeg SÅ lyst til å gå på jobb i morgen!" (Deltaker på "Dette er vel de minste for små til")

- "Viktige poeng fra hverdagen, direkte formidling om grunnlaget for barnehagedagen. Fabelaktig kurs, godt innhold, fremlagt på en fortreffelig måte. Hun hadde en egen evne til å inspirere og utfordre barnehagefolket." (Deltaker på "Dette er vel de minste for små til")

 

Noen oppdragsgivere:

* Trondalen Bhg, Fredrikstad

* Andøy kommune

* Oppegård kommune

* Karmøy kommune

* Sagene bydel, Oslo

* Nordre Aker bydel, Oslo

* Grünerløkka bydel, Oslo

* Lokalstyret Longyearbyen, Barnehagene

* Østerås barnehage, Bærum

* Evje skole SFO, Bærum

* Bærum kommune

* Skodje kommune

* Røyken kommune

* Hurum kommune

* Klepp kommune

* Styrvoll barnehage, Lardal

* Solsikken barnehage, Tønsberg

* Kolsåstrollet barnehage, Bærum

* Fagforbundet Ullern

* Haugesund kommune

* Maurtua Bhg, Skien

* Bjerkedalen barnehage, Oslo

* Studentsamskipnaden i Bergen