Med Vind i håret!

Har du noen gang reist hjem fra jobben med den imaginære vinden feiende gjennom håret, og følelsen av å være suveren flommende gjennom kroppen? Da har du kjent på det jeg kaller god rus - mestringsrus!

Det er lite her i verden som får oss til å løfte oss, gå videre, stå på, tørre mer, våge det uprøvde og møte nye utfordringer som mestringsfølelsen! Denne følelsen får deg til å gjøre ting du kanskje ikke trodde du var i stand til. Men, fordi mestringsvinden flagrer i håret ditt setter du igang med det du igår ikke trodde du ville tørre. En slik følelse, er etter min mening det flotteste du kan være med på å gi et annet menneske. Troen på en selv, egne evner og muligheter er virkelig en gave!

I barnehagen har jeg møtt utallige fantastiske motivatorer. Her finnes mennesker som får ALLE barn til å kjenne på egen mestringsrus, uavhengig av modning, alder og evner. Og gjennom dette bygger disse menneskene barnets selvtillit, selvfølelse og selvbilde.

Jeg har sterkt tro på at behovet for en slik mestringsrus varer livet ut. Alle mennesker uansett alder har behov for påfyll av selvtillit, tro på seg selv og troen på at man virkelig KAN om man virkelig VIL! Gjennom dette kurset får deltakerne kjenne på vinden i eget hår og få påfyll av motivasjon, tro på seg selv og energi!

 

Kurset er et rent motivasjonskurs og passer for ALLE - uansett hvor du jobber eller med hva!

Det vil fungere meget godt som et kickoff på konferanser av alle slag innenfor alle felt, og kan også tilbys som et utvidet kurs på inntil 3 timer.

Jeg utfordrer deg - vil du kjenne på vinden i håret?