"Kan du drømme det, kan du gjøre det!"

Mennesker er flokkdyr heter det. Og i stor utstrekning tror jeg dette er sant. På den andre siden tror jeg også at mange av oss har en drøm om å tre ut fra flokken og gå våre egne veier. Men, like raskt som tanken er tenkt snur vi rundt og følger flokken igjen.

Det er unektelig noe trygt ved det å være en del av en større gruppe. Men, er det gjennom en slik måte å leve vi får kjenne på de største oppturene, få se de mest spennende stedene eller rett og slett være den "ekte" deg?

Alle mennesker, både barn, unge og gamle, har drømmer - utallige drømmer! Mange har også spenstige, ville, morsomme, spennende og kreative drømmer. Drømmer som kanskje til og med er litt utenfor "allfarvei". Dette være seg innenfor yrkesvalg, reiser, kjærlighet osv. Men av alle oss som drømmer er det dessverre slik at de fleste av oss lar det bli med nettopp det - drømmer.

Dette er et foredrag som handler om å finne ut hva DU vil, hva DU liker, og hvor DU vil gå. Om det å våge å tro på seg selv og sine egne drømmer. Om å våge å gå mot strømmen. Om å  drømme stort, betingelsesløst. Og ikke minst om å få LOV til å drømme uten redsel for at drømmen ikke skal bli noe av. Et foredrag om hvordan spilling av "need 4 speed" endte i en drøm, et mål og flere enorme opplevelser! For - Kan du drømme det, kan du gjøre det!

"Det var en gang ei jente på 8 år som satt og spilte "Need 4 speed" på sin playstation......."

 

VARIGHET: ca 1 time

PASSER TIL: Kickoff, del av konferanser, motivasjonløft

PASSER FOR: Alle yrkesgrupper og alle aldre!